A BFF is allways a BFF

Hej glidare!

Skönt att få prata med min BFF under stressiga dagar, what should I do without her ??

Eftersom det är julbord på fredag är det mycket som ska ordnas innan! Fått som uppgift att hjälpa till med inredningen också och det blir mycket sakar att köpa. Nu i dagarna här ska jag bland annat fixa lite ljus som ska stå på borden. Jag tog en bild på ett ljus som jag och mammsen gjorde härom dagen, va tycks fanz?



Bara skrivit ut ett gammalt brev som man sätter runt ljuset, hur enkelt som helst!

Over and out!


Gahh

Några har klagat att bloggen har dött? Say what?? (In my butt..)

Nedå den har inte dött, har bara haft lite och göra de senaste dagarna ;) Helgen har varit fullspäckad! Ena dagen vare att ta kort på my daddy cool´s band, ena dagen vare fääääst och ena dagen vare fira farmor. 


Men som sagt i lördags vare fääst och min andra kompanion Linnea och jag drog till Borran för lite festligheter. Så här snygga va vi dårå!




Det blev lite mycket av både det ena och det andra.. men håll sönerna inne nästa gång! Det blir nog enklare för oss unga damer, eller mig.

Snart dags för work så håll er i skinnet till nästa inlägg!

Linnea
-heeey, what did you expect??


Smörbrudar

Hej i lingonskogen!

Hemkommen från smöörbrud nr 2, Klara givetvis! Planerat lite mer för vietnamresan och såå vidare. Lärt Klara några shufflemoves så vi ska kunna äääga dansgolvet lite mer än vad vi brukar göra, höhö. Nu slipper vi vara apiga mera! Sen pratade ju vi självklart om alternativa köttbitar, men vi får nog vänta med det efter resan!

Så här ser vår resrutt ut!


Vi får se hur vi håller denna resplan, vi hoppas nämligen hitta några snygga backpackers som vi kan bli kääära i!!

Förresten har vi gjort blogg, smorbrudar.blogg.se! Där kan ni följa oss under resan ;)

Ha deee


Generation kill


Nu äre dags för första avsnittet på Generation Kill! Min favvo är jue med, därför kommer serien vara sååå bra =)




Snygg eller vad?!

Godnatt folket! Vi syns imorgon


Lax och lyx

Helloo all yaa readers

Ska frääsa lite lax sisådär slarvigt efter en härlig arbetsdag. Lax och lyx passar verkligen en noblessdam som mig, hehe.

Daaah, ne nu får jag nog verkligen klämma fram de där excellenta ordet, bloggtorkaahhh! I´m sooo hip right now, like Kriss Kross..



 

Kysshej leverpastej!


10 unika besökare!!


Haha nu äre ju 10 unika besökare på min blogg, jag har slått mitt personliga rekord! höhöhö.. Tusan om det höjer sig till 20 lovar jag mig själv att springa i bikini i centrum!!



Tänk mig springa runt i en sådan här snygg bikini med armarna utsträcka och ropandes, wieeeeeieieieiiwiieieiieieieieiwiiwiwieie! Hallelujah-moment alltså..

Ne får gå och lägga mig nu, en dag imorgon med!

Tjofrääs!

Snyft snyft


Shalom!!

Sitter och faktiskt laddar ner lite julmusik en kväll som denna! Ska spelas upp det julbordet jag ska servera på nästa vecka :) När jag väl letar mig igenom verkligen ALL julmusik kommer jag till EMD:s julalbum Välkommen hem. BUHUHUUUUUUUUU :(!!! Lyssna på välkommen hem - Emd så blir man verkligen känslomässigt stöörd. Haha lite skönt att böla lite sådär på en tisdagskväll ;)

Som sagt;  Välkommen hem - Emd

http://www.youtube.com/watch?v=_umBWe2y5mU 

Fasiken, de är inga fula pojkar dä där inte :)




TjolahopP!


Sömntuta

Goddag, eller godmorgon säger jag!

På något konstigt vis sov jag som en stock till kl 12 idag :S jag fattar inte hur man kan sova så mycket?! Men jag fick en bra skönhetssömn i alla fall och vaknade upp snygg som tusan för det!!..(naaat)

Ska iväg och jobba om ett litet tag, så ska ta det lilla lugna och glo tv och tvätta lite innan jag drar iväg!

Hare bra!


Restankar!


Godkväll.

Eftersom jag sov två timmar sådär bara efter lunch så kommer jag nog inte vara trött på ett bra tag! Något som jag verkligen vet om mig själv är att jag fään ÄLSKAR att sova. :) Om jag får välja mellan att sova och äta, sover jag hellre. Fast jag tycker ju om mat lika mycket med i för sig.. Aja båda sakerna är livsviktiga indeed!!!

Men det var för tusan inte det jag skulle skriva om.. utan mina oerhört goa resetankar. Jag och min vän Klara ska åka till Vietnam en månad och backpacka lite skönt, kommer bli awsome!! Tittar lite på reseguider som jag kan köpa och studera flitigt ;) Tyvärr får vi inte med vår vän Millan eftersom hon studerar till arbetare inom de högre makterna! Men you go girl så får vi ta en resa någon annan gång;)!!

Bringar fram en bild från i somras då vi var i Grekland och festade och apade oss! De var fina tider de :)

See yaaa all tomorrow. Typ alla 5 unika läsare som väljer att följa min populäääära blogg.

  Godkväll.    Eftersom jag sov två timmar sådär bara efter lunch så kommer jag nog inte vara trött på ett bra tag! Något som jag verkligen vet om mig själv är att jag fan ÄLSKAR att sova. :) Om jag får välja mellan att sova och äta, sover jag hellre. Fast jag tycker ju om mat lika mycket med i för sig.. Aja båda sakerna är livsviktigt indeed!!!    Men det var för tusan inte det jag skulle skriva om.. utan mina oerhört goa resetankar. Jag och min vän Klara ska åka till Vietnam en månad och backpacka lite skönt, kommer bli awsome!! Tittar lite på reseguider som jag kan köpa och studera flitigt ;) Tyvärr får vi inte med vår vän Millan eftersom hon studerar till arbetare inom de högre makterna! You go girl så får vi ta en resa någon annan gång;)!!    Bringar fram en bild från i somras då vi var i Grekland och festade och apade oss! De var fina tider de :)    See yaaa all tomorrow. Typ alla 5 unika läsare som väljer att följa min populäääära blogg ;)

Puh!

Tjänare! Har suttit och kämpat för att ändra utseendet på bloggen härrååå! Tar ju huur lång tid som helst ;) Men la i alla fall upp en ny header, va tycks fanzz?

"Unna sig är kul"

Morgonpromenad med min siames än idag! ;) blev en god frukost med nyköpta frallor efteråt, såååå gott!
Unna sig är kul som sagt!


Shopping i Kungsbacka

Halloj alla hallonplockare!

Har fyndat med bakfylla i kungsbacka idag, Slog till på lite saker som jag är nöjd med :) hoppas ni gillar mer bilder för jag är inte så förtjust av att skriva lååånga noveller på bloggen! ;) höhö

Bring it on, eller?


Linnea in daaa house!

Tjah Tjah alla fanz.

Efter några funderingar har jag äntligen skaffat blogg, igen.. Min förra blogg hade väll 5 läsare per vecka, vilken en av dom inkluderade mig. Så ingen framgång där inte! ;) 
Jag troor att dessa anledningar är dem som har fått mig att börja blogga igen, hahaa!

- Jag jobbar inte så mkt, kul med ngt "vid sidan av"?
- Jag gör inte så mkt på dagarna direkt.. om jag inte tittar film
- Alla andra bloggar, eller?
- Min idol är kissie, jag vill bli som henne? (naaat..)
- HELT ENKELT! Jag har inget liv, jag vill ha tidsfördriv.

Följ med mig into the deep woods med mig i mitt bloggande :)


RSS 2.0